About

‘ DJ Robby M moves the crowd with his energetic saxy sound and unique catchy vibe’

Entertainer pur sang DJ Robby M heeft een uniek eigen concept: Hij is DJ, Saxofonist en Performer in een! Sfeervolle lounge, relaxte deep-house, melodieuze club-dance of opzwepende house gecombineerd met scheurende solo’s, mooie fill-inns en heftige riffs op saxofoon. Allround DJ Robby M weet voor iedere gelegenheid de juiste sfeer te creëren. Zijn repertoire bestaat uit o.a. dance, clubdance, house, techhouse, latin, R&B en gemixte dance-classics, etc. Bekende en minder bekende clubtracks voorziet hij van funky saxofoonsolo’s. Relaxte Ibiza-lounge en laid back deephouse combineert hij met melodieuze en smaakvolle sax improvisaties. Welk concept u ook kiest: het publiek entertainen staat centraal!

DJ Robby M draait al jaren mee als professioneel muzikant in het nationale en internationale amusements- en clubcircuit. Hij heeft ruime ervaring met grote business events, festivals, private parties en speelt regelmatig met bekende namen als Berget Lewis, Candy Dulfer, Xander de Buisonje en Paul de Leeuw.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op!

Meer over DJ Robby M

Rob Middelhoven is als saxofonist afgestudeerd aan het Hilversums Conservatorium. Hij speelde op vele festivals en in jazzclubs in binnen- en buitenland met o.a. Benjamin Herman en Michiel Borstlap. Ook op het jazzfestival van Montreux en op het North Sea Jazz festival is hij geen onbekende. Rob is al jarenlang zeer actief in het amusements- en clubcircuit, onder meer met de band Jamento, DJ Rose en The XS Lounge. Aan grote evenementen en tv shows verleent hij regelmatig zijn medewerking in begeleidingsbands van o.a. Berget Lewis, Chantal Janzen, Candy Dulfer en in het orkest van Cor Bakker bij Paul de Leeuw. De inspiratie voor zijn shows haalt hij o.a uit zijn optredens met bekende DJ’s in het clubcircuit in binnen- en buitenland.